Koloniträdgårdsförbundets jubileumswebinarier

Den 28 jan kl 18 handlar det om hur du lyckas med din tomatodling. Lite om chili blir det också. Föreläsare är Lena Israelsson, kolonist och författare till en rad odlingsböcker. Länk till webinariet hittar du på förbundets hemsida, på facebook eller så klickar du här.

Den 10 februari pratar Ulf Nilsson om Invasiva främmande växter. Hela programmet finns på hemsidan.

Alla webinarier spelas in och kan ses efteråt via hemsidan (scrolla ner) eller youtube. Där hittar du webinariet från den 13 januari ; Låt städerna och människorna blomstra – Om kolonirörelsen och Koloniträdgårdsförbundets historia och kvinnorna som startade det hela i Sverige. Föreläsare: Ulrika Flodin Furås, chefredaktör för Koloniträdgården och författare till boken Stadsodlingens historia.